Szanowni Czytelnicy!
Od dnia 1 września 2019 blog nie będzie moderowany aż do odwołania.
To znaczy, że nie będę odpowiadać na komentarze pod przepisami ani na wiadomości e-mail związane z przepisami.
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację, obecnie rozważam zamknięcie bloga, w tym dostępu do przepisów, ale decyzja nie jest jeszcze podjęta.
Pozdrawiam Was serdecznie, Dominika Kowalczyk

Czosnkowa pasta z żółtego sera

Taką pastę zawsze robiła moja mamuśka, najlepiej smakowała mi zawsze na świeżych, mięciutkich kajzerkach, a teraz najbardziej smakuje mi, kiedy mam domowe bułeczki. Serdecznie Wam polecam, bo czosnek przełamuje mdły smak sera i pasta jest naprawdę wspaniała!

Stopień trudności:
Ilość porcji:
2-4
Czas przygotowania (min):
15
Gotowanie/pieczenie (min):
Czas całkowity (min):
15


150-200g miękkiego sera żółtego w kawałku
2 łyżki majonezu
1 duży ząbek czosnku





Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, włożyć do miseczki. Dodać majonez i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, całość dokładnie wymieszać.



Jeśli skorzystałeś/aś z mojego przepisu, serdecznie zapraszam Cię
do przesłania zdjęcia potrawy na kontakt@domiwkuchni.pl.
Zdjęcia można również wstawiać do komentarzy pod przepisem!